Paintings on sailcloth, exhibition Guangzhou, China

QUEENS COLLECTION

Art and Fashion mixes wonderfully at Queens in Alkmaar, The Netherlands

Queens presenteert kleding en kunst

Maart 2020
Met een expositie van tekeningen en schilderijen presenteert kledingwinkel Queens de nieuwe zomercollectie. Inge Koetzier van Hooff exposeert haar werk, wat de ontwikkeling laat zien van figuratief naar bijna abstract, van naakten tot minimalistische portretten. Inge is een kunstenaar uit Alkmaar en heeft haar atelier in Schoorl. Haar nieuwste werk zou in april in China worden geëxposeerd, tijdens een ‘artist in residency’. Dit plan is uitgesteld vanwege het Coronavirus. De werken zijn in China online gepubliceerd, de schilderingen van inkt op rijstpapier zijn bij Queens in Alkmaar te bekijken.

De kunst combineert mooi met de kleding en de industriele inrichting van de winkel. De nieuwe voorjaarscollectie is weer met zorg samengesteld en bestaat uit ontwerpen in fijne natuurlijke stoffen in een zomers en warm kleurenpalet. Op 7 maart 2020 tussen 16 en 18 uur wordt de kleding en kunst feestelijk gepresenteerd. De expositie is daarna te zien tijdens openingstijden van de winkel aan de Laat 172 in Alkmaar.

LET OP: DE WINKEL IS GESLOTEN
De kunstwerken op deze pagina zijn te koop in de webshop
The artworks on this page are for sale in the webshop

The making of an exhibition…

Eerder werkten Queens en ik al samen, zie hier.

Raamschilderen | Window painting | Queens Alkmaar NL
Raamschilderen | Window painting | Queens Alkmaar NL

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.