GALLERY EXHIBITION YOGALLERY ALKMAAR

Yogallery is Yoga studio en kunst galerie in één. Sinds juni 2022 runt Tilly de Bie deze bijzondere plek aan de gracht Verdronkenoord 18 in Alkmaar. Er is een permanente expositie van mijn werk, afgewisseld met gast-exposities. Yogallery is geopend op afspraak. De yogalessen zijn voorlopig volgeboekt.
yogalleryalkmaar@gmail.com / Instagram Yogallery Alkmaar.
Adres: Verdronkenoord 18, 1811 BE, Alkmaar. Google Maps

“Alkmaar is een bijzondere plek rijker, Yogallery. In een 400 jaar oud grachtenpand aan het mooie Verdronkenoord is een plek ontstaan waar kunst en beweging samen komen. Yogallery is dan ook kunstgalerie en kleinschalige yogastudio ineen. In de sfeervolle ruimte kunnen lichaam en geest zich laven aan de yogalessen van Tilly en de kunst aan de muren.

Op 10 juni om 17 uur wordt Yogallery geopend met een expositie van beeldend kunstenaar Inge Koetzier van Hooff. Inge observeert haar omgeving, de waarnemingen die zij opdoet tijdens culturele uitwisselingen, internationale verhuizingen en ‘artist in residencies’ verwerkt zij in tekeningen en schilderijen.

Hierbij wisselen fasen van uitbundige, figuratief abstracte werken in kleur en verf zich af met geconcentreerd, minimalistisch werk in inkt of schilderijen in een sober palet. Zo blijft zij steeds haar technieken ontwikkelen. Het gebruik van materialen als (zeilboot) zeilen als canvas zijn onderdeel van Inge’s herkenbare stijl.

Haar werk is aangekocht door musea en particuliere collecties en is internationaal tentoongesteld op verschillende kunstpodia en evenementen.
Kortgeleden verhuisde Inge van de Alkmaarse binnenstad naar de polder, waardoor zij geïnspireerd werd door veranderende kleuren en ruimte. Daarbij is zij verwonderd over hoe het Noord Hollandse landschap gebruikt wordt en verbindt zij dit met haar meningen en ervaringen.
Haar schilderijen op deze zomerexpositie in Yogallery tonen dan ook kleurrijke impressies van bloemen en landschappen waarin veel te ontdekken is.”

Yoga & Art in Alkmaar, the Netherlands

At the beautiful canal Verdronkenoord nr18 in a 400 year old canal house you can inspire body, mind and soul through yoga and contemporary art.
Yogallery is open for gallery visitors to appointment.
Yoga classes are fully booked

yogalleryalkmaar@gmail.com
Instagram Yogallery Alkmaar
Verdronkenoord 18 in Alkmaar, Noord Holland, NL
Google Maps

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.