Expositie Albert Heijn Bergen nh

Kunst10Daagse Bergen 2018

K10D 2018 Albert Heijn | Wijnkoperij de Gouden Ton

Expositie Wijnkoperij de Gouden Ton Bergen nh
MEER FOTO’S ONDER DE TEKST


K10D oktober 2018 Persberichten

Holland met een vleugje China
De samenwerking tussen Albert Heijn Bergen en kunstenaar Inge Koetzier van Hooff zorgt ook dit jaar weer voor een bijzondere expositie tijdens de Kunst10Daagse. Inge is als Artist in Residence werkzaam in China, de invloed daarvan is zichtbaar in haar werk. Ze schildert Hollandse en Chinese takken en vazen. Dit combineert zij met tekeningen die diverse invalshoeken op de geschiedenis en de relatie tussen oost en west verbeelden. Inge werkt graag op groot formaat en traditiegetrouw zullen haar grote schilderijen op zeildoek te zien zijn voor de ramen van de Albert Heijn. Dit werk is 24 uur per dag vanaf de straat te zien. Binnen bij de entree van de winkel zal de bezoeker verrast worden door meer werk op zeildoek. Ook zijn er inkt tekeningen en mixed media werk op de expositie te zien en te koop. Inge zal zelf regelmatig aanwezig zijn. Zij verdeeld haar aandacht dit jaar tussen de Albert Heijn en Wijnkoperij de Gouden Ton. Beide exposities zijn vrij te bezoeken tijdens openingstijden van de winkels.

Gouden Team
Uit passie voor wijn en kunst is een nieuw gouden team ontstaan. Sander Rijke van Wijnkoperij de Gouden Ton en kunstenaar Inge Koetzier van Hooff bundelen hun krachten in diverse activiteiten. In de aanloop naar de Kunst10Daagse zijn er al workshops wijnproeven & schilderen gaande. Gezellige middagen waar heerlijke wijnen genuttigd worden tijdens het schilderen van een persoonlijk kunstwerk. De kunstwerken van de deelnemers zullen ook te zien zijn tijdens de expositie van Inge tijdens de Kunst10Daagse. Voor deze expositie heeft Inge getekend en geschilderd op diverse materialen, zoals landkaarten, wijnkisten en kunstreproducties. Ook zeildoek is geliefd materiaal van Inge, hiervan zijn schilderijen op groot formaat te zien bij de gelijktijdige expositie bij de Albert Heijn aan de Breelaan. De thema’s in haar werk zijn klassiekers als handen en portretten.  Maar ook zijn de onderwerpen beïnvloed door Inge’s verblijven in China en de passie voor wijn en voetbal van Sander. Het werk is te koop en te zien tijdens openingstijden van de winkel.
De feestelijke opening van deze expositie is op 20 oktober 2018 om 15 uur, je bent van harte uitgenodigd.

flyer k10d 2018

I love you hand sign | Wine | Merlot

China - Holland


Zie ook:
Eerdere exposities K10D
Workshop Wijn & Schilderen

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.