Atelier Koetzier van Hooff SchoK 2019

6 SEPTEMBER 2020: 
11-18 UUR

“In een grote loods in Schoorl is een publiek geheim te ontdekken, namelijk het schildersatelier van Inge Koetzier van Hooff. Hier worden schilderijen en tekeningen gemaakt en tentoongesteld tussen machines, houtopslag en andere (schilders-) spullen – het is ten slotte een plek waar gewerkt wordt. Al 15 jaar werkt Inge in dit atelier, jarenlang gecombineerd met wonen en werken in een atelier in Spanje.
Het sfeervolle atelier is aanstaande zondag 6 september tussen 11 en 18 uur vrij te bezoeken. Zowel vroege schilderijen als de nieuwste werken zijn te zien en te koop. Inge is aanwezig voor vragen over het werk, het proces, de materialen, of over lessen en workshops.
Op andere dagen is bezoek natuurlijk ook welkom, op afspraak of als het stoepbord buiten staat.
Het atelier is binnen in de zwarte loods tegenover de gemeentewerf/brandweer, aan de Nieuwedam 2 in Schoorl (gem. Bergen, nh). “

Vrij parkeren en gemakkelijk te bereiken met fiets of bus (halte Damweg Schoorl)

KOM CORONAVRIJ LEKKER KIJKEN MET DE HANDJES OP DE RUG 🙂
Wijzigingen voorbehouden

Atelier Studio Inge Schoorl

Ben je nieuwsgierig naar een schilders-atelier? Heb je zin om verrast te worden door een tekening of schilderij? Zoek je een kunstwerk voor jezelf of als cadeau? Wil je zelf komen tekenen en schilderen?
Kom langs!

OPEN STUDIO

Atelier Studio Schoorl 2020

OPEN STUDIO
Aug 23 – Sept 6, from 1 – 6 p.m.
Or make an appointment for a studio visit.

The studio is inside a warehouse where my paintings and drawings are continuously exhibited between machines, wood storage and other (painter’s) stuff. It’s an atmospheric place where you can get inspired and informed about my work, the process, the materials, or about lessons and workshops.
All artwork is for sale.

The address is Nieuwedam 2 in Schoorl (gem. Bergen, nh)
It is inside the black building opposite the municipal yard / fire brigade.
Free parking and easy to reach by bike or bus (stop Damweg Schoorl)

COME AND SEE – CORONA FREE 🙂
Subject to changes

Model Louisanne van Hooff