Modeltekenen Alkmaar | modeltekenles

MODEL- EN PORTRETTEKENEN

Modeltekenen en Portrettekenen
*Cursus van elk 10 lessen in Alkmaar
*Workshop op afspraak
*Masterclass

Inge Koetzier van Hooff geeft om de week afwisselend modeltekenlessen en portrettekenlessen aan volwassenen. Beide cursussen bestaan uit een serie van 10 lessen op maandagavond. De prijs is incl. papier en houtskool, modelkosten, koffie, thee.

Modeltekenen (VOL)
Tekenen naar live, gekleed model. De lessen beginnen steeds met een heldere uitleg. Daarna kan ieder vrij aan de gang op eigen niveau en in eigen stijl. In de cursus zit een opbouw, je leert een goede basis en verschillende creatieve manieren van kijken en tekenen van het model. Het is veel oefenen en veel schetsen maken, zo leer je het model op papier te krijgen. Inge geeft duidelijke aanwijzingen en antwoord op alle vragen. Er is ruimte om te experimenteren en je eigen originaliteit op papier te ontdekken. Deze lessen zijn geschikt voor beginners en gevorderden.
290€ voor 10 lessen van 2 uur.

  • Maandag, om de week, van 19.00-21.00 uur
  • Data ’23/’24: 2 en 16 okt, 6 en 20 nov, 4 dec, 5 en 26 feb, 11 en 25 maart, laatste les 8 april

Portrettekenen (VOL)
De lessen beginnen steeds met een duidelijke uitleg. Daarna kan ieder vrij aan de gang op eigen niveau en in eigen stijl. In de cursus zit een opbouw, je leert de basis en verschillende creatieve manieren van kijken en tekenen van een portret. Het is veel oefenen en veel schetsen maken, zo leer je een persoon op papier te krijgen. Er wordt gewerkt met foto’s en de serie sluit af met een live portretmodel.
Inge is er steeds om te begeleiden en alle vragen te beantwoorden. De aanpak is inspirerend, creatief en ontspannen.
De lessen zijn geschikt voor beginners die een goede basis willen leren, en voor ervaren tekenaars die het portrettekenen willen opfrissen.
260€ voor 10 lessen van 2 uur.

  • Maandag, om de week, van 19.00-21.00 uur
  • Data ’23/’24: 9 en 30 okt, 13 en 27 nov, 11 dec, 12 feb, 4 en 18 maart, 15 april en laatste les op 22 April

Meer informatie of aanmelden: rechtstreeks bij de docent: 06-24988036 of inge@koetziervanhooff.eu
Na aanmelden krijg je de betalingsgegevens, als het lesgeld is betaald ben je verzekerd van een plekje.
Minimum aantal deelnemers is 10, maximum 14.
Onder voorbehoud van wijzigingen. Bij onverhoopte afwezigheid/ziekte van Inge wordt de les uitgesteld naar de eerst volgende mogelijkheid.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.