Portrettekenen Alkmaar | portret les

Portrettekenen in Alkmaar

Een serie van 15 lessen, om de week op de vrijdagochtend. 

De lessen beginnen steeds met een uitleg. Daarna kan ieder vrij aan de gang op eigen niveau en in eigen stijl. In de cursus zit een opbouw, je leert de basis en verschillende creatieve manieren van kijken en tekenen van het model. Het is veel oefenen en veel schetsen maken, zo leer je een portret op papier te krijgen.  Er zal vaak een live portret model aanwezig zijn, ook wordt er gewerkt met foto’s. 

Ik ben er steeds om te begeleiden en alle vragen te beantwoorden. De aanpak is inspirerend, creatief en ontspannen. We sluiten de les af met nabespreken van de gemaakte schetsen. 

De lessen zijn geschikt voor beginners die een goede basis willen leren, en voor ervaren tekenaars die het portrettekenen willen opfrissen.

Er zijn ezels en tekenborden aanwezig, ook houtskool en papier, koffie, thee en de modelkosten zijn inbegrepen in de prijs.

15 lessen op vrijdagochtend om de week, van 10-12 uur

DATA:
SEPT 30
OKT 14, 28
NOV 11, 25
DEC 9, 23
JAN 13, 27
FEB 10, 24
MAART 10, 24
APRIL 7, 21

KOSTEN: 330€ incl. modelkosten, schetspapier, houtskool, koffie, thee.
Er is schetspapier en houtskool aanwezig, zelf kan je materiaal meenemen als ander papier (A3 formaat of groter), oliepastel of pastelkrijt, fixeer.

WAAR: In het boven atelier van Artiance, Centrum voor de Kunsten
Canadaplein 3
1811 KE Alkmaar

OPGEVEN via email: inge@koetziervanhooff.eu of mobiel/Whatsapp: 0624988036
Na opgeven krijg je de betalingsgegevens, als het lesgeld is betaald ben je verzekerd van een plekje.
Minimum aantal deelnemers is 10, maximum 14.
Onder voorbehoud van overheidsmaatregelen. Als de cursus door overheids-corona-maatregelen niet door kan gaan worden de lessen uitgesteld. Je plaats en betaling blijven dan geldig. Dit geldt ook bij onverhoopte afwezigheid/ziekte van Inge.
Wijzigingen voorbehouden

(Tijdens de les kunnen foto’s gemaakt worden die op deze website of social media gebruikt kunnen worden. Wil je niet op deze foto’s voorkomen, laat dat even weten.)

Ook interessant: de cursus modeltekenen in Alkmaar of andere lessen en workshops

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.