WORKSHOP PORTRET TEKENEN 

Ook portrettekenen is ‘slechts’ een kwestie van kijken!

Ik leg je de basisprincipes en technieken uit. Stap voor stap leer je hoe je een gezicht kunt ‘lezen’ en hoe je dat op verschillende manieren op papier kunt zetten. Tegelijkertijd stimuleer ik je om te tekenen wat je echt ziet – hierdoor zullen de portretten persoonlijk worden, jouw eigen observatie en stijl!
Iedere workshop is anders, je leert steeds andere manieren van kijken en doen! Dit is dan ook een vervolg op de eerdere portret teken workshops, maar ook los een goeie basis om mee vooruit te komen!

Op afspraak met een eigen groep komen is mogelijk! Data en tijden in overleg.
Gemiddeld duren de workshops 2,5 uur.
Plaats is mijn atelier in Schoorl, (gemeente Bergen) Noord Holland
40 €  incl. alle materialen, koffie, thee etc.
Geef je op tijd op, voor deze workshop is plaats voor 6 personen.
email: inge@koetziervanhooff.eu / whatsapp: +31-624988036

Deze workshop is (net als de workshop modeltekenen) een goeie voorbereiding op de maandelijkse modelteken sessies!
(zie hier hoe leuk dat was op Lanzarote!)


Zie hier over de workshop portret tekenen van 25 november 2017:
Wat een inzet, actie en productie op deze workshop portret tekenen! Een enthousiaste groep die de volle 2,5 uur bezig was en een geweldige ontwikkeling liet zien in de serie tekeningen. En heel blij met Luis die zijn modellen carrière in Nederland voortzet!
Dit belooft wat voor de komende modeltekenen sessies. Wil je ook meedoen aan de tekensessies, lessen of workshops laat mij even weten?!

EN: Such enthusiasm! A great group was drawing the full 2.5 hours and showing such development in the series of drawings! Very happy to have Luis as our model – he continues his career in the Netherlands!
Looking forward to the model drawing sessions! Would you like to join the drawing sessions, lessons or workshops just let me know?!